Så vad är Reikialltid?

Hej alla, låt mig presenteras:

Mitt namn är Linda och jag är jätteintresserad av REIKI och när jag säger jätteintresserad, så menar jag JÄTTE, så där med stora bokstäver och allt.

Reiki består av två ord REI och KI. Rei står för universums energi och Ki för livsenergin. Reiki använder man för sin helande potential. Det är en effektiv men samtidig mjuk form av behandlingsmetod vid stress, ångest, fysisk eller mental smärta.

Hur går det till?

Reiki använder kroppen egen förmåga att läka och fyller den med sin egen energi. Detta uppnår man genom mycket beröring för att lätta av den smärtan, ångest eller stress man känner.  Det man vill uppnå med Reiki är en helhet mellan kropp och psyke.

Så det var lite om Reiki. Nu tänkte jag presentera mig djupare. Som ni läste heter jag Linda, jag är 37 år gammal och bor i ett litet hus med min sambo och mina två katter. Jag har ett barn som är 17 och läser på gymnasiet och som har flyttat hemifrån redan.  Förutom Reiki har jag andra intresse så som djuren. Just nu letar jag efter ett facebook byrå Göteborg som kan hjälpa mig att öka antal besökare till mina bloggar. Jag driver några stycken och har andra sociala medier. Alla handlar inte om Reiki men de flesta gör det.

Jag hoppas att ni nu har fått en bild av vem jag är, vad jag gillar och framförallt lärt er lite grann om vad Reiki kan göra för er. Det är en kraftfull helande kraft utan dess like, det krävs dock mycket disciplin och framförallt en vilja att genomgå en sådan process. Det är en tidskrävande process men det är en process som kommer att ge er mycket ju mer ni gör det.

Har ni några frågor, hör gärna av er!