En hjälpande hand

Hej alla

Vilka strålande och vackra dagar det har varit det senaste tiden. Jag har fått äran att njuta av solen och dess sköna energi och blivit fylld med nya krafter för att orka ännu mera.

Jag tänkte berätta för er om en kund som jobbar med google ads Alingsås och som besökte mig i veckan. Den här personen kom med en tung börda på dennes axlar, en stressuppfylld närvara och en ångest kring sin nuvarande situation.

I vårt samhälle blir vi mer och mer fokuserade på att prestera så högt att det finns inget utrymmer för oss att vara ”dåliga” en stund. Det är som att livet bara handlar om de goda moment i samhället ögon och de dåliga glöms bort. Det är precis vad denna personen har varit med om och det som tynger så hårt in i själen. För att arbeta emot dessa känslor har vi haft en 3 dagars session där vi har fokuserat på tre områden: Hur mår jag fysisk, hur mår min själ och hur väl är dessa två sammankopplade.

Varje dag har vi endast fokuserat på ett område. När vi har tittat på kroppen har vi gått från huvud till tå, genom beröring har vi identifierat var smärtan, stressen och ångesten uttrycker sig mest. Själen har också fått en genomgång, där vi har gjort olika övningar som för att möta rädslor, för att konfrontera känslorna och för att hantera det emotionella och sista dagen har vi ägnat åt hur vi kan koppla samman det emotionella jag känner med den fysiska jag känner.

Vi har haft en lyckad session och personen lämnade med nya krafter. Den helande kraften från ReiKi har en än gång hjälpt någon att uppnå en bättre vardag. Så klart är det inte över, vi måste träffas med personen fler gånger men för stunden känns det positiv med resultaten.

Hoppas vi kan fortsätta prata om detta.

Kramar!