Instruera er i reiki

Att prata om healing genom energi liknar väldigt lite att prata om energibolaget Göta energi. Båda är beroende av energi men den ena använder du till vardags för att kunna läsa denna blogg exempelvis och den andra är ett kraftfullt verktyg för att må bättre, för att läka de såren som vi har samlat på oss genom tiderna.

Om inte du vet exakt hur du ska göra, rekommenderar jag dig att läsa en bok om övningar inom reiki. Målet är att du ska kunna hitta balansen för just dig. Om du har möjlighet sök efter övningar så som: tibetansk ljushealing eller kroppspsykologi och energiavläsning, aurarening och aurahealing. Du kan också gå en kurs om du är ännu mer intresserad av hur reiki kan förändra ditt liv.

Att jag påpekar på det här är för att jag har en vän som har precis börjat med reiki. I och med att det är en mycket nära vän har vi börjat öva hemma hos honom. Även om han vill det här, så känner jag ändå att han blir frustrerad i och med saknaden av kunskapen kring reiki och dess läkande kraft. Därför har vi börjat söka efter mer information så han kan läsa det hemma, i lugn och ro och jag hjälper till med det praktiska senare när han är färdig läst. Därför tycker jag att det är en bra idé att ni också tar er an att läsa på, att hitta mer information, så ni kan vara förberedda om ni kanske väljer att gå en terapi.

Kom ihåg att reiki ska verka i syfte att ge er balans i livet, att lära er att hantera stress och må bättre men ni måste också bidra med att öka er kunskap för att göra det bästa utav varje övning, varje läkande moment. Så passa på och hitta all info ni kan om hur ni kan utöva reiki på bästa sättet!

Hälsningar till alla!