Hallå där alla härliga människor.

Hur mår nu under dessa vackra månader på året? Visst känner man energin flöda, visst känner man hur man blir mer och mer avslappnad ju närmare man kommer sin semester (för de som tar semester nu) även ni som jobbar hela sommaren, det är en sådan annorlunda känsla när solen lyser upp vår vardag hela dagen.

Jag är helt övertygad att solen är en energikälla för vår kropp och att vi verkligen behöver utsättas för solljus med än vad vi gör i Sverige. Det gäller oss alla, människor som djur. Det är inte bara vi människor som kan uppleva stress och ångest, även djur kan det och därför tycker jag att alla levande organismer behöver rensa sin energi. Det som kanske kan vara viktigt är att tänka på att vi alla tål solljuset på olika sätt. Vi behöver därför utsättas olika mycket och det gäller även djur men ska du exempelvis på en skogspromenad med din hund kan du köpa den ett solskydd för kroppen. Jag vet att hansensgården säljer några som låter solen reflekteras men hunden känner sig sval. Det kanske kan till och med vara bra för dig om du sitter ut och behöver solskydd.

Passa på att njuta av solen, njut av det vackra livet ger oss och vi i norden behöver verkligen ta vara på sommaren. Ta in energin och låt den heala dig, låt energin från solen gå igenom din kropp och läka dina känslor men även din kropp. För kraften hos solen är att det inte bara handlar om ditt fysiska utan även om din psykiska jag som får en läkande kraft. Ett bra sätt att njuta av det här soliga är att träna utomhus yoga. Ta med din mobil, en yoga-matta och leta upp på nätet efter något yogaträningspass och bara kör. Du kommer att fyllas av energin som kommer att komma med sina läkande egenskaper. Jag lovar.

Vi ses ut i solen.