Mysig dag.

Hej på er! Hur mår ni mina solstrålar? Jag mår bra, och det gläder mig. 

Jag är faktiskt ledig idag och det är så himla skönt, solen skiner och klockan är bara 8 på morgonen. Jag sitter just nu med mitt morgonté som ger mig en bra start på dagen innan jag gör min morgonyoga. Samtidigt klappar jag en katt som gick förbi, jag sitter ute på gräset och njuter av solen. Tänkte att det kunde vara mysig att ta med mig datorn ut och skriva ett litet inlägg. 

Berätta, vad gör ni idag? Det är så roligt när ni kommenterar och jag får den riktiga känslan av att det är riktiga människor där ute som faktiskt läser min blogg och inte bara siffror. Jag kan berätta vad jag ska göra idag, efter min yoga kommer min kompis chantal hem till mig, vi ska gå ut på en promenad tillsammans och gå runt sjön med hennes lilla hund charlie, efter det tänkte jag att jag ska laga lunch till oss innan hon börjar jobbet kl 14. Hon jobbar på lss assistansbolag, det är ett viktigt jobb och hon är så duktig på det, hon har verkligen en sån snäll och omhändertagande själ så jag tycker verkligen hon hittat rätt jobb. Lyllo alla de som får besök av henne!

Jag tänkte att jag skulle laga min berömda ceasarsallad utan kyckling, istället använder jag ett veganskt alternativ som heter tsay, det är supergott och smakar väldigt likt vanlig kyckling, ett tips för er som vill testa att äta mer vegetariskt och veganskt! Sen fyller jag på kroppen med homeopatiska läkemedel för en extra kick till systemet!

Nu måste jag gå och börja göra min yoga så jag hinner med hela programmet innan chantal och charlie kommer, ha det så bra idag mina vänner, vi hörs snart igen!

People, Woman, Yoga, Meditation, Fitness, Health