Ett råd till hösten

Vilken härlig höstdag vi bjuds på idag! Många av oss har lätt att påverkas negativt av höstens intrång – men kom ihåg att även hösten har sin särskilda energi och helande kraft. 

När dagarna blir kortare och solens strålar svalare är det också viktigt att komma ihåg att njuta av livets goda. Det kan handla om allt ifrån en god tekopp med en kär vän, eller att ta in skönheten som finns i höstens färger. Själv så får jag också mycket kraft och energi av god mat :). 

Apropå mat, så här på fredag kommer jag och tänka på förra helgen då sonen var på besök :). Jag skulle bjuda honom och sambon på en lite lyxigare middag för att fira. Allt gick bra med förrätten och huvudrätten men vid efterrätten så la min gräddsiffon av, det visade sig att mina patroner var slut. Det var så klart ingen stor grej – grädden blev inte lika fluffig men smakade gott ändå – men just där och då kändes det som en katastrof. Var först rädd att den skulle explodera helt och hållet, så kastade på mig en mopedhjälm. Men det gick som tur var bra! Det blev en påminnelse att inte låta det som hänt påverka nuet, av vikten att behålla ens positiva energiflöde – och skratta när något går fel :). Såklart så skadar det inte heller att komma ihåg att köpa lustgaspatroner ;). Köp lustgas här!