Vart tog tiden vägen?

Hej alla läsare!

Som titeln lyder… vart tog tiden vägen? Det har gått flera månader sedan jag har varit aktivt i bloggen. Det har varit så enormt mycket att göra och alla pusselbitar livet står för faller inte alltid på plats. Det viktiga är dock hur man svarar på livet. Jag är av den tanken att man måste göra sitt bästa varje dag, man måste kämpa även när vägen ser mörkt ut. Det är ju inte så att det har varit massa tråkigheter hos mig men det har varit några tuffa månader men det börjar se lite ljusare ut.

Framför allt gäller allt min verksamhet. Att driva en reikimottagning har varit en utmaning. Den här typen av verksamhet är mycket givande men resultaten ser man inte efter 1 eller 2 besök, det är en lång process. Tänk er som psykoterapi, det är något som behöver pågå länge innan det visar resultat. Mina kunder har varit fantastiska, det finns inget att klaga på vad gäller det, det har snarare varit min förmåga att sköta företaget som sådan som har spökat. Det jag kan säga är att min verksamhet har vuxit, jag har fått fler uppdrag. Jag har till och med tänkt på att ta ett företagslån för att utöka min verksamhet ännu mer och det är precis dessa tankar som har tagit mestadels av min tid. Jag vill satsa på den här verksamheten, jag ser den healing som händer hos människor när de är här, jag ser hur människor mår bättre, så varför inte göra det ännu bättre för alla?

Men, nu är det snart jultider och jag ska koncentrera mig på mig själv under den här tiden.  Jag behöver återhämta lite energi, så jag fokuserar den rätt!

Vad för rolig ska ni göra? Är det några roliga planer ni har? Det hoppas jag att ni gör.

Ha en fantastisk jul och ett gott nytt år!