Återtar den tiden.

Jag måste bli mer konsekvent med mitt skrivande känner jag. Jag vill ju gärna få min blogg att växa, så att jag kan nå ut till fler människor och på så sätt få fler kunder som är i behov av healing. Verksamheten går bra och jag har fullt upp, så det är inte det att jag saknar kunder, jag kanske saknar däck och behöver köpa däck, men kunder är verkligen inte något jag saknar.

Min poäng med att nå ut till fler är för att jag vill att fler människor ska må bättre. Min vision är att min verksamhet ska vara en plats där människor kan infinna sig i en rofylld miljö, som hjälper de att hitta inre krafterna hos de och som kan göra att de blir sig själva igen.

Jag ska inte ljuga för er, det finns människor som är skeptiska till den kraften som finns hos reiki, men mina kunder är fler och fler och vi ser hur de mår bara bättre. Jag kan inte, i ärlighetens namn, förstår hur vetenskap inte vill ge med sig om att Reiki faktisk hjälper. Det jag tänker är väl att det är precis så det kanske var för säg, psykoterapin, det var nog mycket omtalad, det var svårt bevisad att se dess positiva effekter men än idag lever psykoterapin och används för att få människor att må bättre. Så tror jag det kommer att bli för Reiki, någon dag kommer vetenskapen inse att det finns en läkande kraft inom Reikiläran och då kommer vi erkännas mer och fler människor kommer se potentialen hos oss som sysslar med den läkande kraften som Reiki är.

Nå väl, ni måste ju bara testa, det är nog det bästa ni kan göra för att avgöra om det är något för er eller om ni ska testa något annat. Jag tror dock stark på att egna erfarenheter är det bästa metoden för att avgöra vad man vill tro på.

Ni får ha det bra!