Fyller på energiförrådet

Hej kära ni! 

Hoppas att ni lyckas behålla det inre solskenet trots bristen på dagsljus nuförtiden? Det är så otroligt viktigt att kontinuerligt fylla på med positiv energi. För mig blir det i form av morgonyoga, lunchpromenad, helande musik och hälsosam kost – varje dag. Det kanske tar ett tag att få in rutinerna, många av mina kunder berättar hur de så gärna vill få en mer harmonisk vardag men att det är svårt att ändra livspusslet. Då brukar jag tipsa dem om att ta det med baby steps, en kvarts yoga om dagen kan göra underverk! 

Nu under jul- och nyårshelgerna samt mellandagarna har jag gett mig själv lite semester, de flesta kunder är ändå uppbokade med sina familjer dessa dagar. Men de kommer behöva lite extra tider med reiki efter helgerna efter all stress och kanske inte alltid så hälsosamma familjerelationer. Ser fram emot att få följa dem i deras healingprocesser. 

Därför vilar jag upp mig nu så jag har rejält med energi att ge till dem. Samt läser på om olika healingmetoder och uppdaterar mig om de senaste rönen inom hälsokost och antibody production and purification. Det gäller att hänga med när man driver ett företag inom välbefinnande!