Reikins helande krafter

Hej raringar! 

Hur har ni det i kylan? Här är det bara fint, all snö gör ju att det blir ljusare ute och ger en mer energi. Ser till att komma ut i solen minst en halvtimme varje dag. Annars har jag haft många kunder den senaste månaden, precis som jag hade förutspått. Eftersom det fortfarande råder strikta restriktioner i och med den pågående pandemin har även min lilla affärsverksamhet fått göra en del ändringar för att anpassa sig. Det är ju bara en kund åt gången, men krävs ändå lite extra arbete mellan kunderna nu.

Så har infört en nya rutiner (vet att jag ofta lovsjunger rutiner, men kan inte sägas nog många gånger hur bra det är för själen att strukturera upp sitt liv och vardag för att skala bort stressande moment som stjäl energi). Främst fokuserar jag på att gå igenom alla ytorna efteråt med desinfektionsmedel corona och att betona det ömsesidiga ansvaret att hålla oss hemma vid symtom. Nog för att healing kan göra underverk, men man behöver ju inte ta onödiga risker heller 😉 

Däremot märker jag på mina kunder att de tack vare reikins helande krafter har mycket bättre motståndskraft för corona, skulle inte förvåna mig om det kommer fram senare att de som genomgått reiki och healingmassage är de som minst drabbats av covid-19. Detta eftersom reikin renar kroppen från gifter och slaggprodukter, stärker immunförsvaret och balanserar kroppens chakran. Precis de grunder man behöver för att fylla på både kroppen och psyket med positiv energi för att må bra på utifrån ett holistiskt synsätt. 

Nu efter storhelgerna har det varit många kunder som blivit hjälpta även av att reiki frigör spänningar, stress och löser upp energiblockeringar. Så vackra möten det ofta är med både skratt och tårar! Älskar verkligen det här jobbet! Eftersom jag som reikiutövare bara är en kanal för reikienergin betyder det att mina egna krafter inte töms när jag ger någon en behandling – tvärtom, så ökas även mitt energiflöde samtidigt. Vilket ger även mig en känsla av välbefinnande och energin som flödar löser dessutom upp bådas blockeringar som skapar oro, negativa tankar och försämrat immunförsvar.

Visste ni förresten att reikibehandlingar räknas som  rehabiliterande friskvård! Vilket innebär att ni kan använt era friskvårdspengar för att få reikibehandlingar, bra va! Underbart att fler och fler får upp ögonen för den japanska traditionen som har läkt så många människor i över hundra år.