Vår i luften

Hej alla underbara! 

Visst börjar det kännas vår i luften?! Borta är snön och knopparna på träden börjar sakteliga titta fram, välkommet med ljusare årstid full av grönska o alla spirande energi. Precis som vi själva har våra olika perioder i livet, mörker och ljus som möts, växelvis ibland, blandat ibland. Energin flödar alltid, oavsett sol eller moln, tungt eller lätt hjärta. Glöm inte det! Ljuset finns alltid inom er.

Idag fick jag spendera lunchen på att sitta i telefonkö, till supporten på Joboffice kassasystem för kassan krånglar lite, eller så var det bara jag som var oteknisk. Fick väldigt bra och pedagogisk hjälp i alla fall. Så skönt att det ingår i tjänsten, särskilt får äldre damer som mig som inte alltid är så pigga på att googla på alla tekniska detaljer själva. Alla har vi ju olika områden här i livet, mitt är att heala människor, inte att heala maskiner. 

Annars är det fullt ös här i dagarna då mina härliga syskonbarn är på besök några dagar. De växer så fort men är ju alltid samma goa busfrön, trots att den äldste nu är nästan lika lång som mig. Han är mest intresserad av mopeder och fotboll så lite svårt att hitta samtalsämnen ibland, men han gillar att prata på så funkar smidigt ändå. Hans lillasyster däremot visar visst intresse för healing och reiki! Har lovat att ge henne en session och massage senare idag. 

Tänkte även berätta lite av grunderna för henne, fast har lovat hennes mamma att inte tvinga på henne mina egna övertygelser. Tyvärr tror inte hennes mor på healingens verkande kraft och hur energier finns överallt omkring oss och inom oss. Men respekterar henne såklart för sin livsåsyn och önskan, så ska ringa henne snart och fråga om det är ok med sessionen ikväll. Ska reiki-behandling vara fruktsamt behöver mottagaren vara öppen för det, vilja ta emot flödet av energi. 

Sedan är de flesta av oss sökare på ett eller annat sätt, de existentiella funderingarna kommer komma till oss då och då genom livets skeenden. Många gånger sker det när det händer något annorlunda, till exempel när stora förändringar i livet sker eller när vi upplever att vi har tappat kontrollen och riktningen. När vi är som mest sårbara. Då är det fint att få ta den personen i handen och leda den genom reikins helande kraft, om personen söker efter det.

Kärlek.